Solliciteren bij AutoAfleveren.nl

TRANSPORT VAN A NAAR B

Vacatures

Wij zijn continu op zoek naar student chauffeurs door heel Nederland, die mee willen werken bij AutoAfleveren aan de excellente after-sales van onze klanten. Ben jij student en op zoek naar een fantastische bijbaan? Beschik jij over een rijbewijs B en een studenten OV-Weekkaart, ben jij minimaal 1 á 2 dagen doordeweeks beschikbaar en heb jij plezier en ervaring in het rijden van (automaat) auto’s? Dan ben jij de juiste persoon om chauffeur student te worden bij AutoAfleveren.nl!

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen vervolgens z.s.m. contact met je op! Heb je na 2 werkdagen nog geen reactie van ons gehad? Het kan voorkomen dat de mail in de ongewenste mailbox terecht komt, controleer deze altijd. Nog niets ontvangen of meer vragen? Stuur dan een mail naar personeel@autoafleveren.nl.

Solliciteer nu

Veelgestelde vragen

Het uurloon varieert per leeftijd, wij betalen marktconform.

Ja, de uren dat je met het Openbaar Vervoer moet reizen voor AutoAfleveren.nl worden doorbetaald.

Nee, wij werken alleen met een Studenten OV-weekkaart. Dit doen wij omdat de meeste ritten doordeweeks zijn gepland. De reistijd krijg je wel betaald.

Dat verschilt per klus, wij verwachten van onze chauffeurs dat zij met een schakelauto én in een automaat kunnen rijden.

Heb je na 2 werkdagen nog geen reactie van ons gehad? Het kan voorkomen dat de mail in de ongewenste mailbox terecht komt, controleer deze ook altijd. Nog niets ontvangen? Stuur dan een mail naar personeel@autoafleveren.nl

Heb je meer vragen?
Neem dan contact op via personeel@autoafleveren.nl of stel je vraag via de chat.