In de nieuwste auto’s rijden?

solliciteer als chauffeur

In de nieuwste
auto’s rijden?

Dat kan.

De leukste bijbaan!

Wat is er nu leuker dan rijden in de gaafste auto’s én flexibel je werkdagen in kunnen plannen? Als chauffeur bij AutoAfleveren.nl ben je verantwoordelijk voor het autotransport van onze klanten. Via onze app geef je eenvoudig en snel je beschikbaarheid door. Je ontvangt meldingen wanneer er een rit voor je gepland staat. Alle informatie die jij nodig hebt voor het transport van A naar B wordt direct met je gedeeld. Wij zorgen er altijd voor dat jij veilig en vertrouwd de weg op gaat.

0+
ritten per jaar
0+
chauffeurs

“Je reist heel Nederland door in leuke auto’s ofwel in het OV, waardoor het soms eerder voelt als een dagje weg dan een dag werken.”

Sophie

“Elke student zou bij AutoAfleveren.nl moeten komen werken vanwege de flexibiliteit in werk die AutoAfleveren.nl aanbiedt. Wanneer je wilt werken geef je namelijk tot een dag van tevoren je beschikbaarheid op en wordt je ingepland als er een passende rit is.”

Gijs

“De meeste bijzondere ervaring die ik heb meegemaakt tijdens het werken is toch wel het ritje naar een Porsche handelaar, net over de grens in België. Op een zonnige zaterdagmorgen mocht ik een Porsche Taycan ophalen in Deventer om deze om te wisselen met een Porsche 911. Supergaaf dat ik deze dag kan benoemen als een ‘dagje werken’!”

Laure

“Ik heb veel bijzondere ervaringen meegemaakt tijdens een werkdag bij AutoAfleveren.nl. Voor mij is het rijden in luxure auto’s een droom die werkelijkheid wordt. Porsche, Audi, BMW en Mercedes zijn allemaal merken waar ik soms in mag rijden en dat maakt deze baan toch echt supergaaf!”

Alexander

Waarom solliciteren bij AutoAfleveren.nl?

Reizen en rijden door heel NederlandJe rijdt in de mooiste auto'sFlexibel werkdagen inplannen

Werken bij AutoAfleveren.nl