In de nieuwste auto’s rijden?

solliciteer als chauffeur

In de nieuwste
auto’s rijden?

Dat kan.

De leukste bijbaan!

Wat is er nu leuker dan rijden in de gaafste auto’s én flexibel je werkdagen in kunnen plannen? Als chauffeur bij AutoAfleveren.nl ben je verantwoordelijk voor het autotransport van onze klanten. Via onze app geef je eenvoudig en snel je beschikbaarheid door. Je ontvangt meldingen wanneer er een rit voor je gepland staat. Alle informatie die jij nodig hebt voor het transport van A naar B wordt direct met je gedeeld. Wij zorgen er altijd voor dat jij veilig en vertrouwd de weg op gaat.

0+
ritten per jaar
0+
chauffeurs

“Het leukste aan het werk bij AutoAfleveren.nl vind ik de variatie aan auto’s en klanten. Verder rij je het hele land door en zie je vaak mooie plekjes waar je anders niet snel zou komen.”

Rein

“Ik vind het zo leuk om bij auto’s afleveren te werken, omdat je super veel rijervaring opdoet en je elke werkdag weer iets anders beleeft. Daarnaast kom je op heel veel plekken in Nederland waar je nog nooit bent geweest en zo leer je je eigen land ook steeds meer kennen.”

Bo

“Naast de grote variaties aan auto’s waar je in kan rijden vind ik het leukste aan het werk dat je door heel Nederland reist. Je komt op plekken waar je waarschijnlijk nooit eerder van hebt gehoord.”

Hewaar

“Ik vind het werken bij Autoafleveren leuk omdat je erg veel vrijheid wordt vertrouwd, hiermee in de fijnste auto’s door heel Nederland mag rijden en dat je je eigen werkdagen kan inplannen.”

Dirkje

Waarom solliciteren bij AutoAfleveren.nl?

Reizen en rijden door heel NederlandJe rijdt in de mooiste auto'sFlexibel werkdagen inplannen