De ervaringen van chauffeurs

TRANSPORT VAN A NAAR B

Flexibel werken
naast je studie

Wij hebben inmiddels +1000 chauffeurs in ons team en daar zijn we erg trots op. Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze chauffeurs? Lees wat ze te zeggen hebben over het werken bij AutoAfleveren.nl.

Joost

“Het werk is elke dag anders en de auto’s verschillen per rit. Dit maakt het elke keer weer uitdagend en leuk! Het blij maken van klanten met hun nieuwe auto, daar haal je zelf ook plezier uit. Het is flexibel; je bepaalt zelf wanneer je kan werken.”

Jennifer

“Zelf vind ik het werk heel leuk omdat elke dag er weer anders uitziet de ene keer heb je super mooie auto’s en de andere keer heb je weer werkbusjes. Er is ook altijd genoeg werk en kun je dit super goed combineren met je studie omdat je zelf je werkdagen invult.”

Jorien

“Ik werk graag bij AutoAfleveren.nl omdat het super flexibel werken is, als ik een weekje toetsen heb kan ik heel simpel gewoon mijn beschikbaarheid open laten en word je ook niet ingepland. Op die manier kun je bijna helemaal zelf bepalen wanneer je wilt werken. En wat is er nou leuker om auto’s te rijden als werk? Ik weet het niet hoor…”

Marit

Wat ik leuk vind aan het werken bij Autoafleveren is dat je je eigen werkdagen kunt inplannen en veel vrijheid hebt op een werkdag. Daarnaast vind ik het ook altijd erg leuk om een klant blij te maken met het afleveren van hun nieuwe auto!

Bo

“Ik vind het zo leuk om bij AutoAfleveren.nl te werken, omdat je super veel rijervaring opdoet en je elke werkdag weer iets anders beleeft. Daarnaast kom je op heel veel plekken in Nederland waar je nog nooit bent geweest en zo leer je je eigen land ook steeds meer kennen.”

Rachel

“Naast dat het geweldig is om auto’s te vervoeren als bijbaan maakt het contact met vriendelijke klanten een werkdag extra leuk. Mocht je onderweg verhinderd worden door onvoorziene omstandigheden zijn de collega’s op het kantoor ook erg meedenkend, wat voor een prettige samenwerking zorgt.”

Rein

“Het leukste aan het werk bij AutoAfleveren.nl vind ik de variatie aan auto’s en klanten. Elke werkdag kan totaal anders zijn, wat het naar mijn mening enorm uitdagend maakt! Verder rij je het hele land door en zie je vaak mooie plekjes waar je anders niet snel zou komen.”

Laura

“Tijdens dit mooie werk lever je auto’s af aan een groot netwerk van klanten! Directeuren, Projectleiders, Managers, noem het maar op! Het werk biedt je niet alleen de kans om Nederland te mogen verkennen en je rijervaring te verbeteren, maar ook om je sociale vaardigheden en autokennis te vergroten.”

Tom

“Ik vind het leuk om bij AutoAfleveren te werken omdat je niet weet wat de dag brengt en waar je allemaal terechtkomt, ook het rijden in de dikke auto’s is natuurlijk leuk! Daarnaast kun je veel rijervaring opdoen.”

Dirkje

“Ik vind het werken bij AutoAfleveren leuk omdat je erg veel vrijheid wordt vertrouwd, hiermee in de fijnste auto’s door heel Nederland mag rijden en dat je je eigen werkdagen kan inplannen.”

Hewaar

“Naast de grote variaties aan auto’s waar je in kan rijden vind ik het leukste aan het werk dat je door heel Nederland reist. Je komt op plekken waar je waarschijnlijk nooit eerder van hebt gehoord.”

Martijn

“Deze bijbaan biedt erg veel variatie in beschikbaarheid en het inplannen van je werkdagen. In combinatie met mooie auto’s rijden en continu betaald krijgen is dit voor mij de ideale studenten bijbaan. Tevens zie je andere delen van het land waar je niet snel komt.”

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer eenvoudig en snel via onze website. Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopelijk zien we je snel!