De ervaringen van chauffeurs

TRANSPORT VAN A NAAR B

Flexibel werken
naast je studie

Solliciteren

Wij hebben inmiddels +750 chauffeurs in ons team en daar zijn we erg trots op. Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze chauffeurs? Lees wat ze te zeggen hebben over het werken bij AutoAfleveren.nl.

Jorien

“Ik werk graag bij AutoAfleveren.nl omdat het super flexibel werken is, als ik een weekje toetsen heb kan ik heel simpel gewoon mijn beschikbaarheid open laten en word je ook niet ingepland. Op die manier kun je bijna helemaal zelf bepalen wanneer je wilt werken. En wat is er nou leuker om auto’s te rijden als werk? Ik weet het niet hoor…”

Bo

“Ik vind het zo leuk om bij AutoAfleveren.nl te werken, omdat je super veel rijervaring opdoet en je elke werkdag weer iets anders beleeft. Daarnaast kom je op heel veel plekken in Nederland waar je nog nooit bent geweest en zo leer je je eigen land ook steeds meer kennen.”

Rein

“Het leukste aan het werk bij AutoAfleveren.nl vind ik de variatie aan auto’s en klanten. Elke werkdag kan totaal anders zijn, wat het naar mijn mening enorm uitdagend maakt! Verder rij je het hele land door en zie je vaak mooie plekjes waar je anders niet snel zou komen.”

Laura

“Tijdens dit mooie werk lever je auto’s af aan een groot netwerk van klanten! Directeuren, Projectleiders, Managers, noem het maar op! Het werk biedt je niet alleen de kans om Nederland te mogen verkennen en je rijervaring te verbeteren, maar ook om je sociale vaardigheden en autokennis te vergroten.”

Dirkje

“Ik vind het werken bij AutoAfleveren leuk omdat je erg veel vrijheid wordt vertrouwd, hiermee in de fijnste auto’s door heel Nederland mag rijden en dat je je eigen werkdagen kan inplannen.”

Hewaar

“Naast de grote variaties aan auto’s waar je in kan rijden vind ik het leukste aan het werk dat je door heel Nederland reist. Je komt op plekken waar je waarschijnlijk nooit eerder van hebt gehoord.”

Martijn

“Deze bijbaan biedt erg veel variatie in beschikbaarheid en het inplannen van je werkdagen. In combinatie met mooie auto’s rijden en continu betaald krijgen is dit voor mij de ideale studenten bijbaan. Tevens zie je andere delen van het land waar je niet snel komt.”

Souraya

“Het werken bij AutoAfleveren.nl is ideaal omdat je als student makkelijk je eigen werkdagen kan inplannen en je tijd efficiënt kan gebruiken door de tijd die je in het OV zit kan gebruiken om te studeren. Daarnaast kom ik op plekken in Nederland waar ik eerder nog nooit geweest ben.”

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer eenvoudig en snel via onze website. Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopelijk zien we je snel!

Solliciteren