Onze diensten

Jouw transport, onze zorg

Transport
van A naar B

Bekijk klantenportal

Wij vervoeren jouw auto met zorg en aandacht van A naar B. Onze dienstverlening bestaat uit het afleveren van bijvoorbeeld een nieuw aangeschafte auto en het transport van (short)lease en verhuur auto’s. Start of loopt jouw privé of zakelijke leasecontract af? Dan zorgen wij dat jouw auto van A naar B wordt vervoerd met alle benodigde informatie over de auto.

Met ruim 30.000 ritten per jaar en meer dan 750 chauffeurs, staan wij dagelijks voor je klaar. Met het gebruik van onze online klanten portal en een op maat gemaakte app voor onze chauffeurs kunnen wij snel en flexibel plannen, inzicht geven en schakelen.

AANDACHT
KENNIS
FLEXIBILITEIT
BETROUWBAAR

Persoonlijk contact

Wij maken altijd persoonlijk kennis met onze klanten. Vertrouwen en dienstbaarheid vinden wij als team van groot belang. Daarom besteden wij veel aandacht aan het gehele transportproces: vanaf de eerste kennismaking tot aan de aflevering en evaluatie.

Met zorg geselecteerde chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn met zorg uitgekozen. Wij vinden het van belang dat ons hele team beschikt over voldoende kennis, veilig de weg op gaat en representatief voor de dag komt. Bij elk transport beschikt de chauffeur over alle belangrijke kennis van de auto. Via de portal blijf je altijd op de hoogte van het verloop van de rit. Heeft de chauffeur onverwachts vertraging? Dan wordt dit gecommuniceerd via de portal. Onze chauffeurs leggen haarfijn alle details van de auto uit bij de aflevering.

Ontmoet onze chauffeurs
Onze chauffeurs