Onze diensten

Jouw transport, onze zorg

Al rijdend een
auto transporteren van A naar B

Wij vervoeren jouw auto met zorg en aandacht van A naar B. Onze dienstverlening bestaat uit het transport van (short)lease en verhuur auto’s en de aflevering van bijvoorbeeld een nieuw aangeschafte auto. Start of loopt jouw privé of zakelijke leasecontract af? Dan zorgen wij dat jouw auto van A naar B wordt vervoerd met alle benodigde informatie over de auto.

Bij de aflevering van de auto ontvang je altijd een uitgebreide uitleg over de auto van onze chauffeurs. Denk hierbij aan de meest voorkomende opties zoals: (adaptive) cruise control, boordcomputer, instellingen van de auto, navigatie, telefoonkoppeling, radio en media. Ook als het gaat over elektrische auto’s vertellen onze chauffeurs je alles over het laden van de auto en ontvang je tips over elektrisch rijden. Hierdoor kun je direct veilig en onbezorgd de weg op. 

AANDACHT
KENNIS
FLEXIBILITEIT
BETROUWBAAR

Persoonlijk contact en maatwerk

Wij maken altijd persoonlijk kennis met onze klanten. Vertrouwen en dienstbaarheid vinden wij als team van groot belang. Daarom besteden wij veel aandacht aan het gehele transportproces: vanaf de eerste kennismaking tot aan de aflevering en evaluatie. Met het gebruik van onze online klanten portal en een op maat gemaakte app voor onze chauffeurs kunnen wij snel en flexibel plannen, inzicht geven en schakelen.

We bieden ook maatwerk. Zijn er speciale wensen zoals een auto transport vanuit het buitenland, chauffeursdiensten of andere auto ‘rijd’ gerelateerde zaken? Hier staan wij altijd voor open.

Met zorg geselecteerde chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn met zorg uitgekozen. Wij vinden het van belang dat ons hele team beschikt over voldoende kennis, veilig de weg op gaat en representatief voor de dag komt. Bij elk transport beschikt de chauffeur over alle belangrijke kennis van de auto. Via de portal blijf je altijd op de hoogte van het verloop van de rit. Heeft de chauffeur onverwachts vertraging? Dan wordt dit gecommuniceerd via de portal. Onze chauffeurs leggen haarfijn alle details van de auto uit bij de aflevering.