Over AutoAfleveren.nl

SNEL, FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

Transport
van A naar B

Wij weten hoe belangrijk veiligheid, stiptheid, flexibiliteit en vertrouwen is. Met onze jarenlange ervaringen in de automotive branche beschikken we niet alleen over een dosis kennis, maar staan we altijd met persoonlijke zorg klaar voor onze klanten en chauffeurs. Wij maken het graag eenvoudig en betrouwbaar. Samen met het gebruik van ons geautomatiseerde systeem en ons persoonlijk contact bieden wij een betrouwbare, veilige en snelle dienstverlening.

AANDACHT
KENNIS
FLEXIBILITEIT
BETROUWBAAR

Jouw transport,
onze zorg

In december 2015 opende AutoAfleveren.nl de deuren van het kantoor. Met een klein, jong maar vooral erg gedreven team zijn wij van start gegaan binnen het autotransport. Wat ons opviel in de automotive branche is het ontbreken van de juiste (na)zorg bij de transport en de aflevering. “Dit kan beter”, vonden wij. Wij geloven namelijk sterk in persoonlijke aandacht en een gevoel van kwaliteit, ontzorgen en vertrouwen vanaf het eerste contact.

Eenvoudig en snel je transport boeken met onze portal

Door gebruik te maken van onze portal ben je verzekerd van een veilige en snelle dienstverlening voor jouw autotransport. Plan en bevestig eenvoudig je rit, volg alle updates en ontvang alle formulieren digitaal. Met onze portal heb je altijd de volledige controle en inzicht over jouw transport zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

MVO

Onze MVO is een visie op ondernemerschap, waarbij wij waarde proberen te creëren op economisch, ecologisch en sociaal vlak. Bij elk proces proberen wij hierin afwegingen te maken met de waardes van onze visie omtrent MVO in ons achterhoofd.

  1. Wij stimuleren het gebruik van (elektrische) fiets voor kantoorpersoneel.
  2. Wij stimuleren het gebruik van elektrische auto’s.
  3. Wij kijken naar eerlijke ketens, wij werken dan ook niet samen met partijen die zich schuldig maken aan o.a. discriminatie op allerlei facetten.
  4. Wij werken volledig digitaal, waarbij wij papierwerk enkel ontvangen, maar niet zelf gebruiken. Wij streven naar een organisatie zonder papierwerk.
  5. Wij streven naar een klimaat neutrale werkomgeving, dit door middel van zonnepanelen en airconditioning, maar ook LED verlichting en het scheiden van afval.
  6. Wij discrimineren niet, al ons personeel is dan ook divers en wij kennen respect voor godsdienst en cultuur van medewerkers.
  7. Sponsoring is voor ons van groot belang; wij steunen veelal lokaal, op financiële basis en kennis. Onze sponsoring is vaak gericht op sport en/of gezondheid.